Oznaka: MKBFRA4GY-BH
Priključak: pločica 200PL sa 1/4"
Materijal: Aluminij
Boja: Siva
Diam.cent.cijevi: 22mm
Kut nogu: 25°.51°
Diam. noge: 22.5. 19. 15.5. 12 mm
Broj izvlaka: 4
Najveća visina: 144,0cm
Visina (spuštena cent.cijev): 123,0cm
Najniža visina: 34,0cm
Visina (skupljeni): 40,0cm
Maksimalna nosivost: 4,0 kg
Težina: 1,4 kg

Garancija: 24 mj
Proizvedeno: Italija

Manfrotto BEFREE Stativ Alu SET / GREY New Graphycs

ID proizvoda #3279

BeFRee je novi i inovativni stativ posvećen fotografima koji vole putovati. Kompaktan, lagan i prenosiv BeFRee je idealan suputnik.
Stativ visoke kvalitete koji se uklapa u ručnu prtljagu i ruksake - to je ostvarenje sna za sve fotografe u pokretu. Zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu za sklapanje, noge se preklapaju savršeno oko glave i sustava za brzu izmjenu. U zatvorenom položajudug je samo 40 cm.
Njegova mala veličina i prenosivost ne znači kompromis snazi i kvaliteti slike. Manfrotto BeFRee će omogućiti oštre slike te zadržati fotoaparat u željenom položaju. Njegova nova aluminijska kuglasta glava je čvrsta, brza i jednostavna za uporabu. Manfrotto BeFRee ima maksimalnu nosivostod 4 kg , čime jamči stabilnost i čvrstoću čak i sa dužim zoom objektivima.
Novo patentirani selektori kuta nogu omogućavaju vam da brzo odaberete između dvije pozicije/kuta nogu, omogućavajuči vam maksimalnu slobodu za pozicioniranje fotoaparata. Vrhunski talijanski dizajn i završna obrada BeFRee ističu iz gomile. Savršen pribor koji će izraziti jedinstveni fotografski stil svakog pojedinačnog fotografa.

1298.49

dostupno