Poštovani korisnici,

Narudžba artikala u web shopu je vrlo jednostavana.
Ubacite artikl u košaricu, registrirajte se i kliknite naruči.
Prilikom registracije molimo vas da upišete ispravan broj telefona na koji vas možemo kontaktirati u vezi načina isporuke.
Ako niste pravna osoba (tj. poduzeće, udruga...itd) ne trebate upisivati OiB, samo preskočite te rubrike.
Nakon toga ćete od nas primiti ponudu za plaćanje virmanom, karticom ili informativnu ponudu ako ste odabrali plaćanje pouzećem.
Plaćanje karticama je moguće samo putem telefonske narudžbe ili dolaskom u naš prodajni prostor: Špansko 22.
Ukoliko imate bilo koje pitanje pošaljite na upit na email prodaja@prizma-foto.hr ili nazovete na 01/3895-127. Hvala na razumijevanju.

Cijene su iskazane u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom pisanja, te promjene cijena.

Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu.
Prizma d.o.o. zadržava pravo informirati Vas o promjeni ili ispravnosti cijene te Vam pružiti priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju:
Prizma d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca.
Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja.
Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici Prizma d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


UVJETI PRODAJE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.
Ako naručena roba nije isporučiva, Prizma d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odbranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara izvršit ćemo povrat sredstava, ili dogovoriti novi rok za isporuku.

Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama uplata je vidljiva isti ili sljedeći radni dan (ovisno o trenutku plaćanja).

Ukoliko plaćate virmanom ili općom uplatnicom i želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12.00 sati.

Za sve uplate koje su primljene prije 12.00 sati i vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili slijedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve uplate primljene poslije 12.00 sati, isporuka kreće najranije slijedeći radni dan.

Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Prizma d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

OSTALI UVJETI WEBSHOP USLUGE
Prizma d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati registriranom korisniku i trećima: uslijed neautoriziranog korištenja korisničkog imena i lozinke ili je povezana sa takvim korištenjem, u vezi s upotrebom ili zlouporabom korištenja webshop usluge, ako predmetna šteta nije nastala krivnjom Prizma d.o.o.
Prizma d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo koju štetu koja bi mogla nastati zbog prekida internetske veze prilikom korištenja webshop usluge. Prizma d.o.o.  zadržava pravo na objavljivanje sadržaja na engleskom jeziku u slučajevima kada:
- se radi o brzom popunjavanja stranice tj. postavljanje proizvoda on-line, iste će biti prevedene ne Hr u vrlo skorom vremenu.
- se radi o nazivu proizvoda, dijelova istih ili funkcija na engleskom jeziku
- se radi o izrazima na engleskom jeziku koji su općeprihvaćeni u hrvatskom jeziku odnosno da se radi o zajedničkoj terminologji
- postoji rizik da se  značajne informacije ne mogu dovoljno precizno prevesti na hrvatski  jezik, a da se ne izgubi njihovo značenje i smisao.

Na korištenje webshop usluge primjenjivat će se odredbe važećeg Zakona o elektroničkoj trgovini i ostalih zakona koji se odnose na pružanje i korištenje webshop usluge.

UVJETI DOSTAVE

Dostavu roba vrši kurirska služba Overseas i to isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijene, uvijete i način dostave možete pogledati na stranicama www.overseas.hr. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.

Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. - pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije slijedeći dan nakon što je transkcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom ili petkom poslije podne proizvodi se dostavljaju prvi slijedeći radni dan.

Robu šaljemo pouzećem – Overseas Express.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA WEB NARUDŽBI:

Online plaćanje moguće je putem slijedećeg modela:
- Virmanom, opća uplatnica, ebanking ili pouzećem (Overseas otkupnina)

- AMEX i DINERS samo putem telefonske narudžbe (jednokratno i obročno do 12 rata)

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA NA PRODJNOM MJESTU:

- Jednokratno i POS obročno debitnim i kreditnim karticama
- Gotovina

Ponuda plaćanja kreditnim karticama na prodajnom mjestu:

ZABA – MAESTRO, VISA I MC: Jednokratno i obročno bezkamatno od 2 do 24 rata
- Master Card – obročno bezkamatno od 2-24 rate
RBA – MAESTRO, VISA I MC: Jednokratno i obročno bezkamatno od 2 do 12 rata
!
PBZ – AMEX, MAESTRO I VISA: Jednokratno i obročno bezkamatno od 2 do 12 rata

- AMEX potrošački kredit privatni korisnici: 24-60mj, poslovni korisnici 2-24 rata
SPLITSKA BANKA – MAESTRO, VISA, MC: Jednokratno

 - Master Card i VISA: obročno bezkamatno od 2 do 12 rata, potrošački kredit 2-24 rate
ERSTE - MAESTRO (jednokratno i obročno bezkamatno od 2-12 rata)
Diners (jednokratno i obročno bezkamatno od 2 do 12 rata)

- Diners potrošački kredit do 60 rata

MAESTRO PLUS - MAESTRO slijedećih banaka (jednokratno i obročno bezkamatno od 2 do 12 rata)
* ISTARSKA KREDITNA BANKA
* SLATINSKA BANKA
* JADRANSKA BANKA
* VENETO BANKA
* ERSTE BANKA
* SBERBANK
* PRIMORSKA BANKA
* KREDITNA BANKA ZAGREB

SVE OSTALE BANKE - Master Card, MAESTRO, VISA – Jednokratno

Napomena: Obročno beskamatno moguće je plaćati Maestro i Visa karticama čiji korisnici imaju ugovorene uvjete plaćanja kod svoje banke.